CE OFERIM

Service & Mentenanta

Motoarele diesel moderne au un raport optim putere/greutate, oferind performante ridicate si economie de combustibil si mentinind in acelasi timp un nivel scazut al emisiilor.
Intervalele regulate de mentenanta, optimizate conform tendintelor actuale, asigura costuri minime ale ciclului de viata, un timp mai indelungat de functionare si o fiabilitate exceptionala a motorului dvs. Urmati recomandarile incluse in manualul de operare si intretinere furnizat odata cu echipamentul dvs. sau contactati-ne pentru intocmirea graficului detaliat de service si intretinere.

Solutii personalizate de inginerie navala

Oferim solutii personalizate in domeniul ingineriei navale. Fie ca vorbim despre motore navale diesel de ultima generatie, solutii de aliniament, duze, elice sau propulsoare de inalt nivel, scopul nostru este sa cream o relatie autentica, bazata pe incredere, cu clientii nostri.
Sintem aici pentru a va sprijini in constructiile de nave noi sau remotorizari si va punem la dispozitie piese de schimb originale pentru lucrarile de reparatii si intretinere.
In tot ce facem, ne straduim sa raspundem exigentelor si asteptarilor dvs.

Pachete complete de propulsie navala

Oferim echipamente de propulsie pentru nave indiferent de dimensiunea acestora. Elicea unei nave trebuie sa fie fiabila, sa converteasca energia in forta de impingere cu pierderi minime, fara sa genereze vibratii sau zgomote nedorite. Un sistem de propulsie care completeaza designul corpului navei va maximiza performanta si manevrabilitatea navei.
Contactati-ne pentru a solutie personalizata.